Thursday, April 19, 2012

DEAR APRIL


Jam menunjukkan tepat kol 5 pg.. aku bru je lepas buat asigment 4 hari berturut tp still ade g asigment yg xbuat.. maklum laaaa dh nak abis blajo katekan.. tp xpe kena kuatkan semangat gak.... Dont give up hesry.. u can do it.. huuhuhuh... pape pon, bulan april nie adelah bulan yg paling bnyk dugaan aku dpt... hahahaha.... first aku nye duit bkn lagi mcm air, tp dh mcm air terjun bab nk bayar sane, bayar sini, damn~~ aku skrg smpai nk kuar rumah pon takut beb, bkn tkt ape kang kuar uma msti kuar duit nye.. hahahaha.... 

Dlm bulan  nie gak aku nye projek sumber income aku xdpt... ape laaa nasib aku... 2 3 projet aku xdpt... so xde r sumber pendapatan lain.. kena r guna alaun aku tok sare diri... pastu dgn mane bulan depan aku dok sorg2 pastu kena bayar sewa lg... hahahahaha... klakar nye.... pape pon aku kena STAY STRONG!!!!!!!! wlupon mcm ner dugaan aku dpt... aku kena KUAT......... nasib bek r ade mak aku tok aku luahkan perasaan aku, rase tertekan aku, rase sedih aku, rase gembira aku, tnpa mak aku, aku xthu laaa mcm ne aku nk teruskan kehidupan aku... tp nk wt mcm ner... setiap yg hidup akn pergi jugak 1 hari nanti... kan kan kan... pape pon mak aku the best r... die relax2 jee mcm aku.... bab wlupepon terjadi jgn laaa kite tunjuk kt org kt nie ngah stresss ker, trtekan ker, kt kena always smile.. bab senyumkan 1 sedekah hehehehhee.... pape pon aku nk sambong asigment aku blk yg lagi sikit... then pas subuh tido.. hahahahha......

P/S :- 
*to my mum:-  
i love u so much, i love u more then my self, u r my inspiration..
*to cik coklat :-
jgn lupe buat kek sedap2 tau.... jgn brenti memasak ok.. hahahahaha
* to auni boom boom :-
i know u strong enough to handle your problem... just mcm trkejut nk brubah... msti untung lelaki yg bakal jd buah ati awk tu.. hahahahaha... ;)
*to my self :-
 kuat kan semangat... n alway smile... ingat bahawa anda sedang mendaki sekarang... hahahahahahaaa



THANKYOU :)

2 comments:

  1. haha ade jugak name ku :p ok budak . gudluck final nanti!

    ReplyDelete